Actualitate

Alexandru Dedu, noul președinte FRH. Totul s-a decis la un singur vot!

Alexandru Dedu a fost reales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, învingând-o în turul doi al alegerilor desfăşurate în Capitală pe Narcisa Lecuşanu. Dedu a obţinut 100 de voturi, iar Lecuşanu 99.

A candidat pentru postul de preşedinte al FRH şi Robert Licu (48 de ani), eliminat în primul tur al alegerilor, după ce a primit doar şase voturi. În primul tur, Dedu, a primit 99 de voturi, iar Lecuşanu 94.

Steluța Luca a fost aleasă în funcția de vicepreședinte a secțiunii feminine, cu 125 de voturi. Mariana Târcă a strâns doar 72, în timp ce două voturi au fost anulate.

Vicepreședintele secțiunii masculine va fi Sorin Dinu (108 voturi), care i-a învins pe Ionuț Rudi Stănescu (49 voturi) și pe Daniel Georgescu (42 de voturi).

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru faptul că vă interesează handbalul. Am urmărit cu interes programele contracandidaților mei. Doresc să înființăm departamentul de dezvoltare pe partea de juniori, iar doamna Lecușanu să vină să pună asta în practică. Îl chem pe domnul Licu să se ocupe de proiectul legat de școala de antrenori. O să am discuții foarte serioase cu dânșii. Îi aștept cu mare drag”, a declarat Dedu la finalul ședinței.

Alexandru Dedu, în vârstă de 46 de ani, este preşedintele FR Handbal din februarie 2014.

Narcisa Lecuşanu (41 de ani) a făcut parte din echipa naţională de handbal a României care a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005. Din noiembrie 2017, ea este membru al Comitetului Executiv al IHF.

To Top