Actualitate

Amator de chilipiruri, Robert Turcescu a luat „țeapă”: „M-au ars!”

Robert Turcescu a recunoscut într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a luat „țeapă” după ce a plătit cu cardul suma de 120 de euro pentru a-şi cumpăra o bicicletă „virtuală”. Ca orice român credul, Robert Turcescu, acum parlamentar PMP, a căzut în plasa escrocilor Internetului.

„Am comandat (mare prostie!) o bicicletă de pe acest site (goele.vip). Recunosc, ar fi trebuit să-mi sune toate alarmele având în vedere preţul incredibil de mic, dar am zis că fiind un anunţ sponsorizat pe FB o fi vorba de vreo promoţie specială, ceva de genul ăsta, mă rog. Ţeapă, prieteni, mare ţeapă! Mi-au luat banii de pe card, evident, iar de atunci îmi tot apare, după cum se vede, că ordinul meu e în… procesare! De fapt, m-au ars de 120 de euro! Acum, cine ştie, s-o întâmpla vreo minune şi se autosesizează Poliţia, se deschide o anchetă internaţională, îi prind pe escroci etc. Visez, nu? Zâmbesc amar, dar, am zis să n-o păţiti şi voi…”, a scris Turcescu.

Cum a putut crede fostul jurnalist anunțul de pe site-ul respectiv care promite biciclete de 2.000 de euro bucata, cu doar 100 de euro? Oare să fie Turcescu la fel de credul şi în Parlament ?

To Top