Alte evenimente

Andrei Gerea îl face țăndări pe Daniel Constantin

Vicepreşedintele ALDE, Andrei Gerea, a lansat un atac dur la adresa fostului său coleg, Daniel Constantin după ce acesta din urmă a declarat că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îl va trăda pe Liviu Dragnea.

„Guralivul domn Daniel Constantin își încearcă norocul la ruleta politicii în plină vară prin atacuri de cea mai joasă speță. Șantajistul și oportunistul domn Constantin se scaldă de ceva vreme într-un anonimat în care nimeni nu îl mai bagă în seamă. Singura lui variantă pentru a mai scoate capul în lumea politică e să aibă atacuri josnice la adresa celor care i-au asigurat un loc în Parlamentul României.

Escrocheria politică a lui Daniel Constantin a fost respinsă în mod clar de colegii din ALDE. <<Ăla micu>> se vrea brusc mare om politic, de când și-a construit o platformă politică fantomă. Ridicolul nu mai cunoaște limite în ceea ce îl privește pe Constantin. Trădătorul votanților ALDE, al foștilor colegi de partid, al celor de alianță, ajunge azi să creeze scenarii privind o trădare a coaliţiei de către ALDE. Pădurea are uscăciunile ei, iar ALDE a scăpat de această uscăciune odată cu excluderea lui Constantin.

Pentru Daniel Constantin și grupul său de șantajiști, loialitatea și cuvântul față de parteneri, faţă de colegi sunt lucruri necunoscute. Peste tot pe unde a fost, acest politician de carton a trădat și a generat tensiuni. Constantin, cunoscut opiniei publice drept un manipulator care a blufat permanent, încearcă să atragă atenția prin jigniri și invective. Atât poate, de atât este capabil”, susţine Andrei Gerea într-un comunicat de presă remis stiripesurse.ro

To Top