Actualitate

AVERTISMENT: „O supercivilizaţie va pune stăpânire pe Pământ în mai. Unele guverne sunt la curent, dar tac!”

Futurologul american de origine japoneză Michio Kaku, cofondator al teoriei corzilor si profesor la catedra de fizică teoretică Henry Semat de la Graduate Center, City University din New York, avertizeaza in legatura cu dezastrele care se vor pravali asupra omenirii in 2018. Marti, in mai puțin de opt ore, în California si Florida au fost semnalate grupuri de OZN-uri care au apărut pe cer !

 

In opinia lui, cea mai infioratoare dintre incercarile la care vor fi supusi locuitorii Terrei va fi invazia extraterestrilor.

Michio Kaku a calculat inclusiv data aproximativa la care noi, pamantenii, vom fi atacati de o rasa venita din Univers: sfarsitul lunii mai. Atunci o supercivilizatie va pune stapanire pe Pamant. Futurologul ii indeamna pe toti sa se pregateasca de schimbari radicale in viitor.

Intr-un interviu acordat luna trecuta jurnalistului Anderson Hays Cooper, expertul american a declarat ca “oamenii nu stiu ce ii asteapta!”.

„Noi am aflat ce se va intampla anul viitor. Unele guverne ale lumii sunt la curent, dar tac! Desi incearca sa calmeze spiritele desecretizand informatii privitoare la OZN-uri, nu este suficient. Aceste guverne depun eforturi pentru a tine situatia sub control. Dar nu am ajuns insa la nivelul de a intelege ce se intampla in Univers. Am putea resimti pe propria piele ceea ce, la timpul lor, tarile avansate au facut cu popoarele mai putin dezvoltate. Pamantenii s-ar putea trezi un trib inapoiat, ale carui pamanturi vor fi cucerite de o supercivilizatie. Este problema care va aparea in 2018. Ce va insemna asta nu stiu. Care sunt intentiile lor, nici asta nu stiu. Dar cu totii trebuie sa ne pregatim ca totul se va schimba. Nu suntem singuri in Univers, este clar. Iar ei se vin spre noi”, a declarat futurologul Michio Kaku.

De aceeasi parere este si fostul ministru canadian al apararii din perioada 1963 – 1967, parlamentarul Paul Hellyer. “Cucerirea Pamantului va incepe in 2018”, afirma el.

In 2014, fostul ministru a declarat la un post de televiziune rusesc ca „extraterestrii sunt printre noi, insa nu vor sa se arate pana cand nu vom opri poluarea planetei si felul in care traim”. In opinia sa, „exista aproximativ 80 de specii de extraterestri diferite”, iar unele dintre aceste specii “arata exact ca noi si nu-ti poti da seama daca treci pe langa unul”.

 

”Într-un moment din Războiul Rece, 1961, erau aproximativ 50 de OZN-uri ce zburau deasupra Rusiei către Europa. Comandantul suprem era foarte preocupat şi era pe punctul de a apăsa pe butonul de panică atunci când au schimbat brusc ruta şi am plecat către Polul Nord. S-au decis să investigheze şi au cercetat timp de trei ani. Aceştia au descoperit că cel puţin trei specii diferite de extratereştri au vizitat Pământul timp de sute de ani”, declara Paul Hellyer.

Marti, in mai puțin de opt ore, în SUA au fost semnalate trei cazuri asemănătoare: grupuri de OZN-uri care au apărut pe cer.

Prezența extratereștrilor pe Terra începe să aibă cât mai multă atenție, atât din partea mass-mediei, cât și din partea anchetatorilor. Ultimele cazuri, înregistrate marti in SUA, dau fiori omenirii.  Detaliile celor trei înregistrări, precum și informațiile oferite de martori sunt analizate atent de NUFORC, Centrul Național de Raportare a OZN-urilor.

Primul caz a fost în Pasadena (California) la ora 12:45. Acolo au fost văzute cinci OZN-uri circulare, susțin martorii. Celelalte două evenimente similare au avut loc în Carlsbad (California) la 14:30 și Hollywood (Florida) la 20:00.

To Top