Politic

Băsescu, atac la Dragnea: Decât să ancheteze bugetul lui Cioloş, mai bine anchetează ferma de porci a fiului său

Prezent miercuri în plenul reunit al Parlamentului, Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea cerând ca afacerile controversate ale fiului său cu o fermă de porci din Teleorman să fie anchetate.

„Domnule președinte, decât o comisie de anchetă pentru bugetul dlui Cioloș, mai bine o comisie de anchetă pentru ferma de porci din Teleorman”, i-a spus Traian Băsescu lui Liviu Dragnea în timpul ședinței de plen în care se dezbătea raportul realizat de comisia de anchetă parlamentară privind rectificările bugetare realizate de premierul Dacian Cioloș.

Aceste dezvăluiri vin în urma dezvăluirilor făcute de Hotnews care a arătat cum Valentin Ștefan Dragnea a achiziționat în 2014 cu doar 500 de lei o fermă de porci din Teleorman, iar pentru această afacere a încasat în ultimii trei ani subvenții de peste 3 milioane de euro. De asemenea, una din principalele măsuri luate de Liviu Dragnea după alegeri a fost creșterea subvenților acordate chiar crescătorilor de porci.

Acuzațiile lui Băsescu l-au enervat la culme pe liderulul PSD care l-a atacat pe fostul președinte în timpul unui discurs susținut în plen ceea ce a dus la un schimb acid de replici.

Liviu Dragnea: Legat de ferma de porci, nu știam că aveți și această specializare.

Traian Băsescu: Eu v-am crescut!

Liviu Dragnea: Eu vă readuc aminte că nu suntem acolo, ci în Parlamentul României. Dumneavoastră puteți să vă băltiți în ce vreți dumneavoastră, eu nu. Eu în acea mocirlă nu intru.

 

To Top