Alte evenimente

Băsescu: Dragnea, intangibil şi pentru Kovesi

Liderul PMP Traian Băsescu susţine că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este un protejat la „Sistemului”.

„Foarte mulţi se întreabă de ce, până acum, nici Parchetul General, nici DNA-ul şi nici Parlamentul nu au început o anchetă serioasă legată de afacerile domnului Dragnea, fie că vorbim de Tel Drum, afacerile din Brazilia, afacerile cu terenuri de vânătoare, afaceri cu ferme de porci, cu iazuri, cu terenuri şi multe altele. Au curs râuri de cerneală în presă, au fost informaţii date de instituţii specializate legat de afacerile lu Dragnea şi ale acoliţilor săi. Şi, totuşi, nimic. Dragnea este intangibil. Oare de ce?”, a scris Băsescu pe Facebook.

Acesta invocă relațiile pe care Dragnea le are cu George Maior, Florian Coldea și chiar Codruța Kovesi, explicând că acesta este motivul pentru care liderul PSD nu este anchetat.

„Explicaţia că Dragnea este intangibil, până şi pentru „neprihănita” Koveşi, este una singură: partidele bi-săptămânale de tenis şi chermezele din perioada 2010 – 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghiţă, Coldea, Maior la vilele SRI, acompaniaţi la partea de şpriţ şi de „Zeiţa Dreptăţii”.
Şi o spun eu, Traian Băsescu, om ale cărui venituri şi tranzacţii au fost scormonite de Parchetul General şi de Comisii Parlamentare, până la tranzacţii minore, fie că erau ale mele, fie că erau ale fiicei mele, Ioana”, a mai precizat Traian Băsescu.

To Top