Actualitate

Becali l-a certat pe Alibec că și-a luat bolid de 170.000 de euro

Gigi Becali a dezvăluit că miercuri seară a fost în cantonamentul FCSB, înainte de meciul cu Viktoria Plzen, și a avut o discuție cu Denis Alibec.

Patronul FCSB i-a cerut Lui Alibec să fie responsabil față de jucătorii mai tineri și l-a certat pentru că și-a luat o mașină McLaren de 170.000 de euro. 

“Am mers în cantonament și am vorbit cu cei mai tineri. L-am zis «Copii, în voi am mare încredere că putem face o echipă de viitor. Nu vă luați după Denis. El are 26 de ani. Nu-l lăsați să vă corupă la țigări». Jucătorii n-au voie să fumeze în vestiar, dar el se mai ascunde și fumează. Eu știu, dar nu avem ce să-i facem. L-am luat și pe Denis și i-am spus să nu-mi corupă copiii. Am văzut că și-a luat mașină și l-am întrebat: <<Tu ai minte? Ai 2 milioane de euro? Ai măcar un milion? Cum să cumperi mașină de 170.000 de euro?>>. Mi-a zis că i-a plăcut. El în loc să aibă minte și să facă sacrificii, își ia mașină”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Conform unor surse, Alibec a plătit un avans de 100.000 de euro pentru un McLaren 540C, care are un preț de catalog de 170.000 de euro. Mașina are 412 cai putere, ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,5 secunde, iar viteza maximă este de 320 de km/h. Cel mai probabil, Alibec va intra în posesia bolidului peste şase luni.

To Top