Actualitate

Bogdan Diaconu (PRU), atac dur la Victor Ponta: „Pro România e una din ideile puține și fixe ale lui Măgureanu! Ești tare, Victore!”

Liderul Partidului România Unita (PRU), Bogdan Diaconu, susține într-o postare pe Facebook, că fostul director SRI, Virgil Măgureanu, i-a impus lui Victor Ponta numele formațiunii politice PRO România. „Să accept ca Virgil Măgureanu să mai păpușeze scena politică din România în 2017 nu mai pot”, susține Bogdan Diaconu, care promite că vine cu noi dezvăluiri.

„Care este legătura dintre cele 2 poze? O fi Ponta? Nu! Este dl. Virgil Măgureanu! Este patronul primei poze si fotograful pozei din dreapta! Voi spune multe! Lucrurile sunt atât de alambicate încât nu știu cu ce să încep! Dar să accept ca Virgil Măgureanu să mai păpușeze scena politică din România în 2017 nu mai pot! Dragă Codruța, verifică te rog ce contracte a avut poza din stânga cu marile compani de software din România și din afară (dacă vrei amănunte dă un whatsapp)!

Asta ar fi cu adevărat o investigație cu care DNA ar putea ajuta societatea românească!

Victor, când erai un tânăr procuror te-a dus Bitner și Magureanu la Năstase! Foarte frumos! Dar la aproape 20 de ani sa îți impună Măgureanu numele partidului! …Pro România este una din ideile puține și fixe ale lui Virgil Măgureanu! Ești tare, Victore!”, scrie Bogdan Diaconu, pe Facebook.

In iunie acest an, Bogdan Diaconu îl acuza pe Victor Ponta că a încercat să destabilizeze PRU și a încercat să trimită oamenii către noul partid PRO Romania.

“Ponta este cel care este cel care a încurajat acele încercări de destabilizare ale PRU încercând să ducă oameni spre noul partid al lui Daniel Constantin. Chiar discutam despre un proiect comun, un proiect de viitor, dar domnul Victor Ponta nu s-a ținut de cuvânt, ori cu oameni care nu se țin de cuvânt nu poți să contruiești și să stai la aceeași masă”, declara Diaconu.

Anul trecut, în octombrie, înainte de alegerile parlamentare, deşi mass-media creiona o relaţie bună între liderul PRU şi Victor Ponta, Bogdan Diaconu declara despre fostul premier – într-o înregistrare devenită publică – că acesta este “instabil”. “Zici că era la ciclu, pe bune și era o femeie nervoasă”, declara Bogdan Diaconu despre Ponta..

To Top