Actualitate

BONO, omul lui SOROS: U2 îndeamnă irlandezii să voteze pro-avort la referendumul din 25 mai

Guvernul irlandez va organiza unui referendum, pe 25 mai, privind legalizarea totală a avortului, în prezent interzis de cel de-al optulea amendament al Constituţiei irlandeze, cu excepţia cazului în care este pusă în pericol viaţa mamei. Implicat în actiune este miliardarul George Soros, care folosește Fundația pentru o Societate Deschisă (OSF)  pentru a transforma Irlanda – stat catolic unde Planificarea Familială face referire ca la o “bijuterie în coroana mișcării pro-viață” – într-o țară pro-avort. Strategia lui Soros de a folosi Irlanda ca prototip pentru a promova legi anti-avort în țările catolice din întreaga lume.

 

Recent, în mod surprinzător, celebrul Bono şi formaţia sa rock U2 s-a alăturat campaniei susţinută de Soros şi a demarat o campanie în care îi îndeamnă pe irlandezi să voteze pro avort.

Motiv pentru care au început deja săa piardă mulţi fani irlandezi, ce luasera de bună declaraţia repetată a solistului Bono, cum că ar fi creştin.

Dar, de fapt, Bono e cu ei… Cu păpuşarii planetei!

Iată-l vorbind despre George Soros. (click)

Sau însoțindu-l pe George Soros la World Economic Forum, în 2011, la o întâlnire cu  Herman Van Rompuy – susținător al lui Soros şi adept al teoriei „sfârşitul erei statelor națiuni” (printre care se numără şi România).

 

 

  • Planul lui Soros: promovarea autonomiei sexuale și reproductive

Cel de-al optulea amendament la Constituţia Irlandei garantează “dreptul la viaţă” al embrionului, ţinând cont de “dreptul egal la viaţă al mamei”. Excepţia la această interdicţie – riscul de deces pentru mamă – a fost adăugată în 2013 după ce a întrunit 67% din sufragii în cursul unui referendum. Totuşi, violul, incestul sau malformaţia fătului nu sunt considerate motive legale de avort şi o astfel de intervenţie constituie o infracţiune pasibilă cu pedeapsa de până la 14 ani de închisoare.

Anul trecut, DCLeaks.com a relatat că investitorul miliardar George Soros folosește Fundația pentru o Societate Deschisă (OSF)  pentru a transforma Irlanda la care Planificarea Familială face referire ca la o “bijuterie în coroana mișcării pro-viață” – într-o țară pro-avort.

Agenția de știri catolice (CNA) a dezvăluit, din luna august 2017, strategia lui Soros de a folosi Irlanda ca prototip pentru a promova legi anti-avort în țările catolice din întreaga lume: „Având una dintre cele mai restrictive legi privind avortul din lume, o victorie ar putea avea un impact masiv asupra altor țări puternic catolice din Europa, cum ar fi Polonia, și va furniza dovezi necesare că schimbarea este posibilă chiar și în locuri extrem de conservatoare”, se spune în documentul elaborat de Fundaţia lui Soros din New York.

Documentele scoase la iveală susțin că OSF a planificat timp de trei ani strategii pentru a „stopa, diminua și inversa valul legilor personale fetale și amendamentele constituționale” și a genera „un număr mare de organizații care avansează și apără drepturile sexuale și reproductive și impun noi strategii în domeniu.”

Documentele publicate de DCLeaks.com mai indică faptul că Fundația Soros a văzut în 2015 în legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex din Irlanda ca fiind „oportunități valoroase și  pentru avansarea campaniei” privind abrogarea amendamentului constituțional “pro-life”.

„Fundațiile pentru o Societate Deschisă lucrează în multe țări pentru a promova autonomia sexuală și reproductivă”, a declarat un purtător de cuvânt al OSF pentru CAN.

Potrivit documentelor scoase la iveală, deşi Actul Electoral din 1997 din Irlanda interzice utilizarea finanțărilor din afara țării pentru campaniile politice interne, Fundația Soros a acordat  Amnesty International Irlanda 137.000 euro, Asociației Irlandeze pentru Planificarea Familiei (IFPA) 132.000 euro și Campaniei pentru Drepturile Avortului (ARC) 25.000 euro „pentru a lucra colectiv la o campanie de abrogare a amendamentului constituțional al Irlandei care acordă drepturi egale atât femeii însărcinate cât și embrionului implantat (denumit „personalitate fetală”).”

Interesant este că aceste finanţări reprezintă vârful aisbergului, deoarece in ultimul deceniu, aproape 20 milioane euro au fost vărsate în Irlanda în proiectele pro-avort, pentru a înmuia Irlanda și a abroga dreptul la viață al copiilor nenăscuți. Surprinzător, parte din finanţări au provenit şi de la la Bill Gates și Fundația Ford, care s-au implicat masiv în a impulsiona avortul în Irlanda.

 

 

To Top