Actualitate

Cătălin Ivan îl face praf pe Dragnea: „Nu-l interesează viitorul PSD, nici al ţării, ci doar să fie câteva zile în plus liber”

Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, scrie pe Facebook că Liviu Dragnea încearcă „mişeleşte” să îl debarce pe premierul Mihai Tudose doar pentru a maltrata Justiţia cu scopul de a mai rămâne în libertate ceva timp, dar şi pentru a mai face rost de niscai contracte pentru proverbiala sinecură Tel Drum. Ivan avertizează că manevrele lui Liviu Dragnea aduc mari prejudicii României pe plan extern.

„Este ireal de jenant să fiu intrebat, la nouă luni de la instalarea propriului guvern, la aproximativ trei luni de la dărâmarea lui şi instalarea unui nou guvern al nostru, de ce vrem să-l “picăm” şi pe acesta. Dacă europenii au catalogat drept bizară, ieşită din normele democraţiei funcţionale, criza <<Sorin Grindeanu>>, acum privesc cu perplexitate la încercarea aceluiaşi mic şef de partid mare (încă) de a înlătura încă o dată premierul, din nou fără argumente, mişeleşte.

Am înţeles că pe Liviu Dragnea nu-l interesează viitorul partidului, nici al ţării, ci doar să fie câteva zile în plus liber şi Tel Drum să mai ia nişte contracte, dar cred totuşi că ar putea să facă toate astea în ţară, între noi, pentru că noi l-am cocoţat atât de sus încât nu mai ajungem la el ca să-l dăm jos. Nu cred că este necesar să ne facem de râs şi în Europa. Măcar cei de prin marile capitale europene să rămână cu impresia că suntem totuşi un popor care-şi poate rezolva singur problemele, un popor stăpân pe destinul sau”, a scris europarlamentarul Cătălin Ivan.

Acesta a mai precizat că ”principalul pericol” pentru guvernarea PSD este tocmai Liviu Dragnea şi a adăugat că dacă la alegerile parlamentare din decembrie victoria a fost una ”colectivă”, de această dată eșecul ”are un singur chip”, în persoana liderului partidului de guvernământ. ”Sondajul lansat de Pieleanu arată clar că principalul pericol pentru guvernarea PSD este Dragnea. Deși a fost o victorie colectivă în decembrie, eșecul guvernării are un singur chip. Sunt deja prea multe greșeli făcute de președintele PSD ca să mai creadă cineva că sunt doar erori, sau că cineva, din afara partidului, este atât de influent încât să compromită toate bunele noastre intenții. Eu cred că libertatea lui Dragnea are un preț. Şi mai cred că pactul său cu <<sistemul>> nu s-a încheiat”, a mai precizat Ivan.

To Top