Actualitate

Câte sute de mii de euro au investit în haine, ceasuri și genți soția și fiica lui Videanu

Dacă Adriean Videanu este un politician notorietate, ei bine nici soția și nici fiica lui nu se lasă mai prejos. Mioara Videanu este o afaceristă de succes și are o adevărată pasiune pentru hainele scumpe, la fel ca și fiica ei Diana. Luxul în care se scaldă Mioara Videanu șochează!

De-a lungul anilor, ea și-a achiziționat o rochie în valoare de 100.000 euro pe care o are și Kate Middleton și deține și cea mai scumpă poşetă din România, din colecţia Hermes Birkin, care valorează 37.000 euro.

Miorița Videanu s-a născut pe 12 august 1963 în comuna Grosu, Teleorman și este absolventă a ASE București.

Impreună cu Adriean Videanu, cu care se cunoaște din copilărie, are doi copii: Andrei Valentin, născut în 1990 și Diana Alexandra, născută în 1992.

Fiica Mioarei Videanu, Diana, se poate lăuda și ea cu o garderoba plină de ţinute şi accesorii de firmă, de la jachete în valoare de 3.000 de euro, până la veste din blană naturală, cu preţuri de peste 8.000 de euro.

Diana Videanu a ieşit de multe ori la plimbare cu prietenele sale având un accesoriu de lux la mână, un ceas Hublot din aur roz, de 15.000 de euro, iar pe braţ îi cădea perfect o geantă Hermes Birkin neagră, de 7.200 de euro.

Outfit-ul îl mai completează şi cu încălţăminte un pic mai „ieftină”, în special de la brand-ul Isabel Marant, unde preţurile sunt între 400 şi 800 de euro.

 

To Top