Actualitate

Cioloş, accident de circulaţie

Fostul premier, Dacian Cioloş, şi soţia sa, Valerie, au avut joi un accident de circulaţie în comuna Ulmi, din judeţul Dâmboviţa. Cei doi fuseseră să viziteze noua fabrică Arctic pentru producţia de maşini de spălat.  

La plecare maşina lui Cioloş a fost lovită de un şofer târgoviştean care a circulat cu viteză şi nu a păstrat distanţa în mers. Maşina care a provocat accidentul a suferit daune importante, iar în urma impactului s-au deschis airbag-urile.  

Atât fostul premier, cât şi soţia sa sunt bine şi nu au suferit răni grave. Soţii Cioloş, au sărit în ajutorul şoferului care a produs accidental deoarece maşina târgovişteanului era în pericol de a lua foc, potrivit cotidianului „Gazeta Dâmboviţei”.

De menţionat că în august 2016, Guvernul Cioloş a acordat companiei Artic un ajutor de stat  de 163,2 milioane lei, cea mai mare subvenţie aprobată în 2016. Arctic solicitase 178 de milioane pentru construcţia acestei fabrici, care a început în luna iunie. Anul trecut, Guvernul Cioloş a ales să sprijine un număr de şase mari companii private cu o sumă totală de 621 de milioane de lei, în dauna investitorilor autohtoni. Atunci Cioloş a acordat ajutoare de stat pentru Pirelli, Arctic, Clariant Products, Robert Bosch, Safe Med International şi Alu Menziken, dintr-un număr de 36 de companii.

To Top