Actualitate

Cum recuperezi SMS-uri şi poze şterse accidental din telefonul mobil

Ce faci în cazul în care ai şters accidental toate mesajele SMS din telefon sau unul singur, extrem de important? Trebuie să acţionezi rapid, deoarece mesajele pierdute sunt recuperabile, dar doar până când porţiunea de memorie în care au fost salvate este supraîncărcată de un update al aplicaţiei, fişiere descărcate sau lucruri asemănătoare.

Dacă ai şters mesajele text din telefon, cea mai rapidă modalitate de recuperare este să utilizezi imediat programul MobiKin Doctor for Android.  Acest program oferă suport pentru peste 2.000 de dispozitive mobile Android produse de  HTC, Samsung, Motorola, LG, Sony, Asus etc. Aplicaţia aceasta nu recuperează doar mesaje text, ci şi contacte şterse, fotografii, filme, muzică, documente. La fel de utilă este şi aplicaţia FonePaw Android Data Recovery.

Insă dacă vrei să nu ai niciodată probleme, cel mai bine este să îţi faci un back up regulat al mesajelor SMS. Pentru asta nu ai nevoie decât de 5 minute, folosind aplicaţia gratuită SMS Backup & Restore.

To Top