Actualitate

CUTREMURĂTOR: DJ-ului Avicii s-ar fi sinucis provocându-și răni cu cioburi

DJ-ul suedez Tim Bergling, cunoscut publicului larg sub pseudonimul Avicii, decedat pe 20 aprilie în Oman, s-ar fi sinucis prin automutilare, provocându-şi răni fatale cu ajutorul unor fragmente de sticlă, a anunţat marţi site-ul TMZ, care a citat mai multe surse anonime.

Considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, artistul ar fi spart un pahar şi o sticlă înainte de a se folosi de mai multe bucăţi de sticlă pentru a-şi provoca răni mortale. Descoperit fără viaţă în Muscat, capitala sultanatului Oman, DJ-ul de 28 de ani suferea de mai mulţi ani de o depresie profundă.

Familia muzicianului a lăsat să se înţeleagă acelaşi lucru într-un comunicat dat publicităţii joi. „Era perturbat de gânduri despre sensul existenţei, despre viaţă şi despre fericire. Nu mai putea să continue. Voia să îşi găsească liniştea”, au declarat apropiaţii artistului.

Avicii a devenit cunoscut publicului larg graţie piesei „Wake Me Up”, înregistrată în colaborare cu cântăreţul Aloe Blacc în 2013.

În ultimii ani, DJ-ul suedez a vorbit public despre pancreatita cu care fusese diagnosticat în urma consumului excesiv de alcool. El a fost nevoit să îşi anuleze concertele din 2014 după ce a suportat o intervenţie chirurgicală în timpul căreia medicii i-au extirpat vezica biliară şi apendicele.

În urmă cu doi ani, DJ-ul Avicii şi-a surprins fanii din lumea întreagă după ce a anunţat că nu va mai susţine concerte.

 

To Top