Actualitate

Daniel Dragomir face o dezvăluire bombă: Fostul director SRI, interceptat de Florian Coldea

Daniel Dragomir, fostul colonel SRI, susţine că fostul şef al SRI, George Maior, a fost interceptat la ordinal adjunctului său, Florian Coldea, într-un dosar în care era implicat finul lui Maior, Mircea Ursache, ex-preşedintele ASF.

”Îmi aduc aminte de o situație în care chiar domnul Maior a fost interceptat pe mandat de siguranță națională de către domnul Coldea. În 2013, SRI a început o activitate în zona pieței de capital și au fost obținute mai multe manadate de siguranță națională care erau lucrate după venirea doamnei Kovesi în binom, că nu pot să spun foarte multe detalii concrete. Kovesi și Coldea rezolvau ei acolo un dosar în zona pieței de capital care implica o persoană extrem de apropiată de domnu Maior. Acea persoană și Maior erau ținte în acel mandat de siguranță națională”, a declarat Daniel Dragomir pentru B1TV.

”Șefa DIICOT, Alina Bica, merge la George Maior și îi spune: «Vezi că am primit informări venite şi disjunse dinspre DNA spre DIICOT de pe piața de capital și ești tință în acele mandate». Știți ce a făcut domnul Maior? După o săptămână s-a dus la doamna Bica și i-a spus: «Alina, am verificat, așa este! Am vorbit cu Florian, dar să știi că nu eu sunt țintă». Din acel moment, Coldea a urât-o pe Alina Bica de moarte”, a dezvăluit Dragomir.

Pe de altă parte, şi George Maior avea oameni pe care îi intercepta. Printre ei, chiar fostul preşedinte Traian Băsescu.

”Dan Andronic și cu fostul președinte Traian Băsescu era ascultați pentru a vedea ce fac. Timp în care Kovesi și cu Coldea o ascultau pe Bica și pe Maior. Timp în care și Bica încerca să asculte și ea dar după cum vedem nu i-a ieșit… Asta era lumea anticorupție: o luptă între găști”, a mai spus Daniel Dragomir.

 

To Top