Actualitate

Dănuț Pop (PER) îl trimite pe Sorin Grindeanu acasă: La guvern este doar o păpușă

Liderul Partidului Ecologist Român îl sfătuiește pe premierul Sorin Grindeanu să se întoarcă la Timiș, acolo unde opiniile și deciziile sale contau într-o oarecare măsură.

În opinia lui Dănuț Pop, Sorin Grindeanu este doar „păpușa din fereastra Palatului Victoria”, funcția de premier fiind ocupată de Liviu Dragnea.

„Dacă își dorește să ia decizii și să conducă o instituție, Sorin Grindeanu ar face bine să se întoarcă în fruntea Consiliului Județean Timiș. Funcția de premier nu a fost niciodată pentru el. A ocupat-o Liviu Dragnea încă din decembrie 2016. Încetul cu încetul, miniștrii au grijă să-l trezească la realitate pe Grindeanu, amintindu-i că la București face doar figurație. Cel mai recent exemplu vine de la Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii declarând că dacă, atenție, Liviu Dragnea nu este de acord cu plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copiilor, atunci proiectul nu va trece. Pe așa-zisul premier nu se obosește nimeni să-l întrebe, zicerile lui Dragnea sunt mai ceva ca versetele biblice”, a declarat Pop.

To Top