Actualitate

David Gahan a cerut pentru concertul de la Cluj prosoape negre si … o româncă în echipa de bodyguarzi

Doar 6 zile până la concertul Depeche Mode de pe stadionul Cluj Arena! Concertul este ultimul show european al turneului Global Spirit de promovare a celui mai recent album al celebrei trupei.

Scena pe care va avea loc show-ul Depeche Mode va avea aproximativ 50 de metri lăţime şi 20 de metri adâncime, fiind decorată cu ecrane uriaşe pe care vor rula proiecţii pregătite de celebrul fotograf Anton Corbijn, apropiat al trupei, recunoscut pentru efectele vizuale spectaculoase din turneele Depeche Mode. Zona de backstage care îi va găzdui pe Martin Gore, Andy Fletcher şi Dave Gahan reprezintă un alt punct de interes al concertului de duminică.

Martin Gore si Andy Fletcher vor fi colegi de cameră, dar Dave Gahan va avea propria cabină cu un decor minimalist şi vopsită în culori neutre, cu mult negru. Din acest motiv, în cabina lui Dave Gahan chiar şi ceştile de cafea, prosoapele şi draperiile vor fi negre.  Singura pată de culoare va fi un buchet de flori proaspete.

Pentru odihnă,  cei de la Depeche Mode au cerut canapele modulare din colecţia Creative Aramis Feeling, care se pot transforma în scaune sau şezlonguri.

Dave Gahan a mai cerut ca pe perioada şederii în România în echipa lui personala de securitate să fie şi o româncă, iar de pregătirea sa fizică să se ocupe tot o româncă.

In deschiderea show-ului Depeche Mode de la Cluj va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să îşi inceapă concertul în jurul orei 20:45.

 

To Top