Actualitate

Declarație incendiară a Laviniei Șandru după ce a fost dată afara de la Realitatea TV

Lavinia Șandru nu mai are emisiune la postul de știri Realitatea TV, fiind suspendată de conducerea postului deținut de cuplul Cozmin Gușă – Maricel Păcuraru.

Potrivit informațiilor din interiorul postului TV, Lavinia Șandru a fost suspendată din acest an. Contactată, Lavinia Șandru a declarat, scurt:  “Deocamdată nu mai e locul meu acolo”. Ea a confirmat informația legată de suspendare: “Este adevărat că sunt suspendată, asta este ce mi-au spus. Edward Pastia, directorul stației, este cel care mi-a spus. Nu mi-a zis însă nimic “De ce?”. Doar că sunt suspendată. Fără vreun motiv explicat”.

Lavinia Șandru era cunoscută ca fiind o apropiată a patronului Realitatea TV, Cozmin Gușă, cu care a avut și un partid (Partidul Inițiativa Națională – PIN). Ea realiza emisiuni la Realitatea TV din 2013. Din 2017, realiza o emisiune pe săptămână, „Dumini Call”, de la ora 17.00 la ora 20.00.

Lavinia Şandru a fost unul dintre martorii în dosarul în care fostul ei soţ Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei şi fost ministru al Finanţelor, a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate.

Lavinia Şandru şi Darius Vâlcov au fost căsătoriţi timp de 10 ani şi au împreună o fată, dar ea a intentat divorţ în 2015, după ce Vâlcov a fost arestat. Ulterior, Lavinia a început o nouă relaţie si apoi a mai născut un băieţel, în 2016.

To Top