Actualitate

Donald și Melania TRUMP NU dorm şi NU mănâncă împreună

Potrivit cotidianului Washington Post, prima doamnă a SUA, Melania Trump și președintele Donald Trump nu dorm împreună şi petrec foarte puțin timp liber laolaltă. Jurnaliştii americani mai dezvăluie că între Melania și Ivanka – fosta doamnă trump, nu ar mai exista niciun fel de comunicare.

Donald şi Ivanca trăiesc separat în casă: nu dorm și nu mănâncă împreună! Chiar timpul liber îl împart în aşa fel încât să nu se intersecteze. Pe scurt, sunt împreună numai în ocazii oficiale!

Potrivit unor dezvăluiri din Washington Post, făcute de persoane sub anonimat, președintele american și soția lui dorm în două aripi diferite ale Casei Albe. „Ea se trezește la ora 5.30, se uită la TV și pe tweet. Se ridică mai târziu din pat și se dedică fiului ei Barron. Ei petrec foarte puțin timp împreună”, spune un prieten al președintelui.

Chiar și atunci când sunt în vacanță în Mar-a-Lago, Donald Trump joacă golf sau se întâlnește cu alți politicieni, iar Melania se retrage departe de lumina reflectoarelor.

Chiar și în Washington, oportunitățile de întâlnire nu sunt atât de frecvente, adesea cei doi mănâncă separat.

Diferită este versiunea purtătoarei de cuvânt a Melaniei, Stephanie Grisham, care subliniază modul în care “Melania se concentrează pe a fi mama, soție și prima doamnă.

“Restul sunt vorbe”, a adăugat sursa citată, doar pentru a reafirma că “familia petrece majoritatea serilor împreună”.

Mai multe persoane angajate la Casa Albă confirmă sub anonimat că Melania a “ridicat un zid, de fapt” în cadrul Casei Albe.

Tot Washington Post dezvăluie că între prima doamnă și Ivanka există tensiuni foarte mari.

Dar şi aici, purtătorul de cuvânt al Melaniei neagă că ar exista vreo fricțiune între cele două femei importante din viaţa preşedintelui SUA.

To Top