Actualitate

BREAKING NEWS: Dragnea, aşteptat la DNA la ora 17

Liviu Dragnea a fost citat, pentru ora 17, la DNA, unde urmează să i se pună sechestru de avere în dosarul TelDrum în care e acuzat de corupție.

„O să merg ca să iau în primire sechestrul. Urmează probabil şi sechestrul pe viaţă. Nu am cu ce să fiu şantajat, dar despre subiectele astea o să avem timp să vorbim. Aflaţi de la DNA, pentru că vă dă toate informaţiile”, a declarat liderul PSD.

În fața sediului DNA se află, deja, jurnaliștii, dar și celebrul Mălin Bot, fostul ziarist, cel care se plasează în tabăra contestatarilor.

LiviuragneaConformiviu Dragnea deține din 2009 un teren intravilan cu o suprafață de 2013 mp, în Turnu Măgurele. Mai are un apartament de 81,07 mp, dar și un spațiu comercial cu o suprafață de 1527 mp, ambele în Turnu Măgurele, dar şi două autoturisme (Skoda Superb și un BMW X5, dobândit prin moștenire, ca urmare a decesului fratelui său, Viorel Dragnea). În conturi, Dragnea are 16,84 USDși 15.779 lei, la BRD. De asemenea, Dragnea deține creanțe la Hotel Turris Turnu Măgurele în valoare de 80.170 euro și 460.110 lei.

În anul precedent, Liviu Dragnea a încasat 25.159 lei de la Guvern, 43.802 lei de la Parlament, în calitate de deputat.şi 280.000 lei chiria aferentă spațiului comercial deținut în Turnu Măgurele.

Cea mai valoroasă proprietate a familiei Dragnea, celebra vilă din Alexandria, nu se mai află în posesia liderului PSD, imobilul fiind pierdut în favoarea fostei sale soții, Bombonica Prodana, în cadrul partajului de la divorț.

To Top