Actualitate

Elena Udrea: „Dragnea a făcut pact cu Sistemul”.

Elena Udrea dezvăluie pe pagina sa de socializare că a fost martor de câteva ori când Dragnea a făcut pact cu “Sistemul”. Dezvăluirea survine după ce Victor Ponta l-a acuzat pe liderul PSD că acesta ar fi făcut înţelegeri oculte cu Binomul. Udrea se declară „convinsă că dosarele sunt dirijate către complete controlate de către Sistem, sub formula – câmpului tactic, iar soluţiile sunt astfel la comanda: de achitare ori de condamnare“.

“E deja o certitudine, susţinută şi de declaraţia recentă a lui Victor Ponta, că Liviu Dragnea s-a înţeles cu Sistemul ca el şi familia lui să scape de orice acuzaţii, adevărate sau nu, dând la schimb blocarea oricaror acţiuni ale Guvernului şi Parlamentului de stopare a abuzurilor făcute de Sistem. Am auzit în ultimul timp că Dragnea, Tăriceanu şi Oprea au ajuns la acelaşi complet de judecată, pentru că Sistemul controlează astfel cursul dosarelor lor şi le promite că îi scapă de acuzaţiile, multe evident abuzive chiar şi pentru necunoscători, dacă fac şi ei anumite lucruri la schimb.

După ce al doilea dosar al meu, făcut de acelaşi procuror din Gala Bute, Bulancea, foarte apropiat de Kovesi, a ajuns la acelaşi complet de judecată care tocmai mă condamnase în Gala Bute, sunt convinsă că nu există niciun fel de distribuţie aleatorie a dosarelor. Sunt convinsă că dosarele sunt dirijate către complete controlate de Sistem, sub formula <<câmpului tactic>>, iar soluţiile sunt astfel la comandă: de achitare ori de condamnare! Judecătorii din aceste complete sunt parte a Sistemului! Faptul că prin pensionarea unui judecător din completul minune la care au picat cei trei, dosarele lor se reiau şi judecată se tergiversează, este o dovadă ca informaţia despre înţelegerea dintre Dragnea şi Sistem este reală. Eu cred că cei trei sunt păcăliţi ca să fie folosiţi. Sunt minţiţi că Sistemul îi va scăpa de acuzaţiile pe care tot el li le-a inventat, pentru ca modificările la legislaţia penală să nu se întâmple, Kovesi să rămână în funcţie, justiţia să fie pe mai departe folosită de Sistem ca să îşi poată continua abuzurile”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

To Top