Actualitate

Exclusivitate: DEZVĂLUIRI SENZAŢIONALE despre JOHANNIS

Sorin Inocenţiu Şerbu, fostul primar al Sibiului din partea Partidului Aliantei Civice (PAC) în perioada 1992-1995, a  declarat, în ianuarie 2010, pentru cotidianul “Monitorul de Cluj”,  că dacă nu era Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal”, Klaus Werner Johannis nu ajungea edil-sef al Sibiului.

Dacă nu aveam Liceul Brukental din Sibiu, de unde să voteze părinţii elevilor (n.n. – saşi), profesorul de fizică Johannis nu ajungea să fie primar în Sibiu”, spunea Sorin Inocenţiu Şerbu.

Tot el, opina in 2010 despre activitatea lui Johannis ca edil-şef al Sibiului, că acesta din urmă “e singurul primar de pe Glob, care nu are audienţe”.

Johannis e singurul primar de pe Glob, care nu are audienţe. Eu, cât timp am fost primar, aveam în jur de 46 de audienţe pe zi şi stăteam până noaptea târziu în Primarie să ascult şi să rezolv problemele tuturor (…) „, declara Sorin Inocenţiu Şerbu.

De profesie inginer, el a fost ales primar al Sibiului în 1992, însă nu și-a încheiat mandatul. A fost suspendat din funcție, alături de alte câteva sute de primari ai PAC din motive politice, trei ani mai târziu.

Înainte de Revoluție el a fost director al Institutului Județean de Proiectări, iar după perioada petrecută la Primăria Sibiu a fost consilier județean din partea PNL și director al Inspectoratului Județean de Construcții.

To Top