Actualitate

FCSB bate la Chiajna şi face încă două achiziţii

FCSB s-a impus extrem de greu, duminică, pe terenul Concordiei Chiajna, scor 2-1, într-o confruntare din cadrul etapei a 4-a a campionatului intern.

FCSB a câştigat pe finalul partidei meciul jucat în deplasare la Concordiei Chiajna. Echipa lui Nicolae Dică s-a impus cu scorul de 2-1 şi a revenit după ce gazdele au condus cu 1-0, din minutul 53, după ce Marian Cristescu a marcat. FCSB au întors soarta meciului, graţie golurilor lui Daniel Benzar (min. 75) şi Dennis Man (min. 86).

După această victorie, FCSB se află pe locul 3 în clasamentul Ligii I, cu 10 puncte, la egalitate cu FC Botoşani şi CFR Cluj, ocupantele primelor două poziţii.

Tot duminică, FCSB a anunţat că i-a transferat pe Cătălin Golofca (FC Botoșani) şi pe sârbul Bogdan Planici (Vojvodina). „Sunt două transferuri care ne vor ajuta”, a declarat Dică după meciul de la Chiajna.

Pentru Cătălin Golofca, FCSB va achita 400.000, adică 40% din valoarea fotbalistului care va fi deținut în coproprietate cu FC Botoșani. Dică a aflat vestea transferului chiar înaintea meciului de la Chiajna. Statisticile arată că Golofca este cel mai bun marcator din acest sezon, el având la activ, în doar patru etape, 3 goluri și 2 pase de gol. „Nouarul” de la Botoșani a mai jucat de-a lungul carierei la CS Gura Humorului, Rapid CFR Suceava și FC Botoșani. La FC Botoșani evoluează din 2016 şi a marcat 12 goluri în 38 de meciuri.

Planici a semnat cu FCSB pentru cinci sezoane. Fotbalistul sârb a ajuns la Vojvodina în 2016 de la OFK Belgrad și a mai evoluat în cariera sa pentru Sloboda Uzice, FK Bezanija și Steaua Roșie Belgrad. Sezonul trecut, el a marcat un gol în 34 de meciuri jucate pentru echipa din Novi Sad. Deocamdată FCSB nu îl poate trecem pe Planici pe lista UEFA pentru play-off, deoarece a jucat cu echipa sa în Europa League. Probabil, abia peste o lună FCSB va intra în posesia cărţii verzi a jucătorului.

Conform siteului transfermarkt.com, Golofca este evaluat la suma de 500.000 euro, iar Planici la 600.000 euro..

To Top