Actualitate

Fost judecător la Tribunalul UE de la Luxemburg: „Dacă ar fi existat DNA, încă din vremuri îndepărtate, nu mai aveam Holocaust”

Valerius Ciucă, fost judecător la Tribunalul UE de la Luxemburg, a acordat un interviu incredibil pentru oficina SRI & DNA, ziare.com. Fostul magistrat ridică un templu pentru DNA, spunand ca „dacă ar fi existat DNA, încă din vremuri îndepărtate, nu mai aveam Holocaust”.

„Dacă ar fi existat o DNA a vremurilor trecute, am fi scăpat și de Holocaust, dar și de 30 decembrie din damnatul an uzurpator de Coroană și suveranitate… Și de câte altele am mai fi scăpat…

Ultimii 12 ani, însă, prin efectul asocierii și, apoi, al integrării în UE, i-au dat aripi Justiției române. A devenit un model prin eficiență și mulți confrați din străinătate cu care am tratat această problemă și-ar dori un sistem de acest gen, admirabil prin efectele-i pozitive de responsabilizare a actorilor politici.

Și românii au intuit că pot visa la eradicarea marii corupții după succesele acestei Justiții aflate sub MCV… (altă tristă poveste). Au fost capabili de cele mai impresionante demonstrații de solidaritate socială în favoarea unui ideal precum cel al Justiției; și în ce teribile condiții meteo…”, a mai declarat fostul magistrat Valerius Ciucă.

To Top