Actualitate

Fost prezentator al Cronicii Cârcotaşilor, accidentat grav

Cristian Hrubaru a fost implicat, duminică, într-un grav accident de circulaţie petrecut în judeţul Vâlcea. Fostul prezentator al emisiunii „Cronica Cârcotaşilor” a fost transportat de urgenţă la spital.

Accidentul s-a produs într-o intersecție din centrul  orașului Horezu (strada General Magheru, colţ cu str. Tudor Vladimirescu), când, pe fondul neatenţiei la volan, șoferul unui autoturism care a venit de pe un drum secundar nu i-a acordat prioritate cunoscutului prezentator și a întrat în plin în motocicleta pe care se afla acesta. În urma impactului, motocicleta lui Hrubaru – un Kawasaki VN Voyager ce cântărește nu mai puțin de 400 kilograme -a fost răsturnat pe șosea, carena acestuia fiind spartă. “Cârcotaşul” a fost preluat de un echipaj de la ambulanţă şi a fost transportat de urgenţă la spitalul din Horezu. Din fericire, rocker-ul s-a ales doar cu o sperietură serioasă şi cu leziuni la unul dintre picioare.

Hrubaru se întorcea  de la un festival de pe Transalpina şi, potrivit unor postări de pe pagina sa de socializare, Hrubaru mergea cu 50 de km la oră, motiv pentru care nu a fost rănit grav. În urma analizelor de la spital s-a constatat că vedeta nu are piciorul rupt, așa cum a crezut inițial.

To Top