Actualitate

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj tulburător după moartea jurnalistului

Petruța Gheorghe, fosta soție a jurnalistului Andrei Gheorghe, a publicat pe contul de socializare un mesaj tulburător în memoria fostului său partener de viață.

„Iubitul  meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”, a scris Petruța Gheorghe.

Andrei Gheorghe a divorţat în anul 2007 de Maria, pe care o cunoscuse încă din vremea studenţiei, însă cei doi au avut o fiică,  Anastasia, care a rămas alături de mama ei, primind de la omul de televiziune o pensie alimentară lunară de 400 de euro.

Petruța Gheorghe a fost căsătorită din 1997 şi până în 2004 cu un american, Irvin Ray Dyer III, cu care a făcut trei copii (Maria – 19 ani, Katarina – 17 ani și Maximilian – 16 ani), pe care Andrei Gheorghe i-a iubit ca pe copiii lui biologici.

După divorţul de Dyer III din 2004, Petruţa a avut o relaţie cu Horia Brenciu, pe care l-a cunoscut la o campanie umanitară.

Insă ulterior l-a cunoscut pe Andrei Gheorghe cu care era vecină în Pipera.

Intre cei doi s-a înfiripat iniţial o prietenie frumoasă care a evoluat într-o poveste de dragoste.

Totuşi, cei doi au divorțat în 2015, însă au fost extrem de discreți.

 

 

To Top