Actualitate

Fostul primar din Jilava, acuzații explozive: „Procurorii Marius Iacob și Grigore Voicu constituie un grup de crimă organizată”

Adrian Mladin, fostul primar al comune Jilava, condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la cinci ani şi 10 luni închisoare cu executare, într-un dosar privind retrocedarea ilegală a unor terenuri, a făcut o serie de dezvăluiri explozive la Antena 3 despre abuzurile din justiție.

„Mi-au fost cerute denunțuri și nu am nicio reținere să spun. Am spus-o inclusiv în instanță. Mi s-a cerut să-l denunț pe Tăriceanu, pe fostul ministru Atanasiu, multă lume. Domnul Marius Iacob și Grigore Voicu de la Parchetul General și foarte bun prieten și fost coleg cu domnul Iacob la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, ei doi împreună – și vă spun cu responsabilitatea vorbelor pe care le rostesc – constituie un grup de crimă organizată.

Domnul Marius Iacob mi-a cerut împreună cu Voicu Grigore să le semnez niște documente false pe care eu nu am fost de acord să le semnez. Au avut o vânzare de făcut la mine, iar pentru acea vânzare ei mă consideră vinovat că au pierdut, chipurile, 4 milioane de euro din cauza mea.

Doamna Silvia Cerbu avea obligația să se abțină. Procurorul Mihai Ilie, care este nașul doamnei Cerbu, a luat mită de la mine. I-am dat un Lexus, există documente, dar nu vrea să cerceteze”, a declarat Adrian Mladin.

„Întrebați-l pe domnul Țuluș cine i-a spus să nu instrumenteze dosarul lui Gabriel Oprea. Cine i-a spus să-l tragă pe dreapta pe Oprea și pe Petrache să-l pună sub acuzare”, a mai spus fostul primar.

 

To Top