Actualitate

Gigi Becali mărește primele de patru ori după victoria FCSB cu Lazio: „E bucurie mare! Acum cred în calificare”

FCSB a dat lovitura, joi, pe „Arena Națională”, în meciul cu Lazio, disputat, pe „Arena Națională”, în prima manșă a Ligii Europa, după ce s-a impus cu scorul de 1-0 prin golul a fost marcat de Harlem Gnohere, în minutul 29, după un contraatac fulgerător. Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a fost luat prin surprindere de evoluția pe care a avut-o echipa sa și a afirmat că se gândește serios la calificarea în „optimile” Ligii Europa.

„E bucurie mare! Speranțe aveam și știam că putem marca. Nu credeam că puteam domina așa și să stăm foarte mult în terenul lor.  În minutul 90 eram în terenul lor, făceam pressing. Budescu nu a fost în forma lui bună, în apele lui, chiar dacă a dat pasă de gol. Trebuia să marcheze la acea fază. Mi-au plăcut Nedelcu, fundașii centrali și Man. Bine, putem spune toată echipa. Vlad ne-a salvat. Dar dacă e să remarc pe cineva, acela e Nedelcu. În seara asta, Gnohere și-a demonstrat cu adevărat valoarea. E cel mai bun meci al nostru. Acum cred în calificare. Mă gândeam că sunt mai buni ca noi, dar nu e așa. Luați jocul și vedeți că am fost mereu primii la minge. Am avut șansă doar la ratarea lui Caceres. Atât. Toți jucătorii s-au dăruit. Nu e nicio problemă că nu e Pintilii. Cred că avem prima șansă la calificare pentru că putem marca gol și acolo„, a declarat Becali la Digi Sport.

După victoria cu italienii, Gigi Becali a dezvăluit că fiecare jucător stelist va primi câte 20.000 de euro dacă FCSB se va califica în optimile Europa League.

Inițial, aveau 5.000 de euro primă de calificare, dar le-am făcut-o 10.000. După aceea au venit la mine, au mârâit și am zis că le dau 20.000 de euro dacă se califică. Oricum, tot ei aduc banii. Mai iau 500.000-600.000 de euro pentru victoria asta și dacă trecem de Lazio primesc unmilion de euro din bilete, plus alte încasări. Banii nu sunt o problemă. Să se califice și rezolvăm noi cu banii”, a spus Becali.

To Top