Actualitate

Gigi Becali, RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul brandului Arsenie Boca!

Proprietarul mărcii Arsenie Boca, Andor Sandor, a remis newsteam.ro un comunicat oficial prin care anunță că se află în negocieri cu Gigi Becali pentru a-i preda acestuia dreptul de a fi „guvernatorul mărcii”.

„Aparitiile media din ultima perioada, ma determina ca eu, ANDOR SANDOR, in calitate de reprezentant legal al ADDITIONAL WORLDWIDE CARE SERVICES LTD, sa-mi exprim gratitudinea fata de voi toti, care reprezentati mass media in Romania.

In lipsa profesionalismului si entuziasmului pe care l-ati manifestat in vederea cunoasterii tututor aspectelor care privesc inregistrarea brandului Parintele Arsenie Boca la nivel european, intelegerea acestuia ar fi fost irealizabila intr-un timp atat de scurt si cu efecte atat de vaste pe intreg teritoriul romanesc.

In ultimele doua zile a fost raspandita in presa o posibila legatura a domnului Gigi Becali cu marca inregistrata la nivel european Parintele Arsenie Boca.

Subsemnatul ANDOR SANDOR, in calitate de reprezentant al ADDITIONAL WORLDWIDE CARE SERVICES LTD sunt in deplina convingere cand afirm ca domnul George Becali este un roman demn de amploarea si complexitatea preluarii si continuarii drumului Parintelui Arsenie Boca in Romania. Actele sale de filantropie sunt pure marturii ale iubirii dezinteresate fata de semenii lui romani, pe care si-o manifesta neincetat.

Va asigur ca rezultatul negocierilor care sunt purtate la aceasta ora va vor fi comunicate in scurt timp, iar prin bunavointa lui Dumnezeu si cu sprijinul poporului roman, GEORGE BECALI SA FIE GUVERNATORUL BRANDULUI PARINTELE ARSENIE BOCA”.

 

 

 

 

To Top