Actualitate

„Grupul de la Sibiu” şi „Gaşca de la Bacău” au pus ochii pe PSD

Dezvăluiri bombă după ce PSD s-a confruntat cu o nouă criză politică: Dragnea ar fi pierdut poziţia de lider în cadrul OSD şi nu ar mai controla Guvernul. Locul lui Dragnea nu fost luat de Mihai Tudose, care ar fi în aceeaşi barcă cu liderul social-democrat, ci demai mulţi grei din teritoriu care ar complota la erodarea accentuată a PSD.

„PSD este <<macinat> incet, dar sigur de catre sistem, care il vrea adus sub <<pragul psihologic>> de 30 %, pentru ca orice viitoare coalitie guvernamentala sa fie obligata sa apeleze la asa-numitele <<partide balama>>, mult mai usor de controlat de catre <<statul paralel>> sau chiar create direct de catre acesta”, scrie jurnalistul Cătălin Tache.

„Adevaratele deal-uri  care conteaza la next level se pot face doar prin intermediul Grupului de la Sibiu, condus de binomul Bogdan Gheorghe Trif – Andreas Huber si a Gastii de la Bacau, prin care „guzganul rozaliu” Viorel Hrebenciuc care <<roade>> din nou, in subteran, la radacinile PSD…”, mai scrie jurnalistul.

Acesta spune ca Bogdan Gheorghe Trif este prieten cu Andreas Huber – etnic sas membru al Formului Democrat al Germanilor din Romania si finul lui Klaus Iohannis.

Despre Hrebenciuc, Cătălin Tache spune ca „incepe sa-si bage din nou coada in treburile guvernarii”, iar „primul succes repurtat a fost reprezentat de patrunderea in Guvern a unuia dintre locotenentii sai de la Bacau, Lucian Sova”. Jurnalistul sustine ca Hrebenciuc ar rvea sa instaleze in fruntea Ministerului de Interne a unuia dintre fostii sai „copii de suflet”, deputatul Gabriel Vlase.

To Top