Actualitate

INCENDIAR: Acuzaţii grave de corupţie la adresa şefului unei structuri de forţă

Un fost ofiţer SRI face o declaraţie explozivă la adresa şefului unei structuri de forţă din România, personaj girat chiar de președintele Klaus Iohannis. Daniel Dragomir, a lansat azi un atac devastator la adresa şefului DIICOT, declarând că Daniel Horodniceanu este în stare de incompatibilitate în dosarele care au tangenţă cu DNA. Motivul: şeful DIICOT ar fi implicat în acte de corupţie într-un dosar aflat la DNA, dar Laura Codruta Kovesi îl acoperă.

„Vreau să fac referire la o notă strict secret prezentată în noiembrie 2013 de către generalul Dumbravă fostului şef DIICOT Alina Bica, care face referire la acte de corupţie în care a fost implicat Daniel Horodniceanu la Iaşi. De asemenea, nota secretă a ajuns la DNA. Mie mi se pare incompatibilitate ca aşa-zisa persoană vătămată, doamna Kovesi, să coţcăiască acest dosar (n.r. – Black Cube) împreună cu cel care avea suspiciuni de corupţie la o structură a DNA. Există documente cu privire la domnul Daniel Horodniceanu, documente cu privire la nişte sechestre ridicate în dosarul lui Gruia Stoica la Iaşi, în dosare DIICOT”, a declarat fostul ofiţer SRI.

Daniel Dragomir a ocupat funcţia de şef grupare sectoare informativ-operative în Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere Terorism din cadrul SRI.

Daniel-Constantin Horodniceanu (foto), a fost numit procuror-șef al DIICOT prin decret al președintelui României, la data de 19 mai 2015 pentru o perioadă de 3 ani.

To Top