Actualitate

Madonna, în faţa Curţii Supreme din Manhattan

Madonna a apelat la un judecător de la Curtea Supremă din Manhattan pentru a opri licitarea online a unor obiecte care i-au aparţinut, între care se numără scrisoarea de despărţire pe care a primit-o de la rapperul Tupac, o perie cu un fir de păr al ei, precum şi articole de lenjerie intimă pe care le-a purtat, informează Associated Press.

Potrivit documentelor depuse de “regina muzicii pop” în instanţă, o fostă prietenă a cântăreţei, Darlene Lutz, este responsabilă pentru punerea în vânzare a obiectelor în cadrul licitaţiei online, împotriva dorinţei vedetei. “Faptul că am dobândit statut de vedetă ca rezultat al succesului în cariera mea nu îmi anulează dreptul la intimitate, inclusiv în ceea ce priveşte obiecte foarte personale. Înţeleg că ADN-ul meu poate fi extras dintr-un fir de păr. Este scandalos şi extrem de ofensiv că ADN-ul meu ar putea fi vândut la o licitaţie dedicată publicului larg”, a arătat Madonna în cererea sa.

In replică, purtătorul de cuvânt al lui Darlene Lutz a declarat că “suntem încrezători că vom recupera obiectele”. “Madonna şi armata ei de avocaţi au acţionat fără niciun temei pentru a opri temporar vânzarea obiectelor ce se află legal în proprietatea Darlenei Lutz”, a spus  sursa citată

To Top