Actualitate

Mălin Bot, săltat de jandarmi din fața PSD după ce a făcut scandal public

Scandal la sediul PSD între protestatarii #rezist și reprezentanţii Federaţiei Naţionale al Revoluţionarilor! Jurnalistul Mălin Bot împreună cu câțiva manifestanți #rezist s-au adunat, în jurul orei 14, în fața sediului PSD pentru a protesta împotriva conducerii PSD. Bot a fost săltat de jandarmi pentru a fi dus la secție, după o altercație cu aceștia în fața sediului PSD.

Aproximativ zece persoane s-au adunat luni cu pancarte în faţa sediului PSD pentru a protesta faţă de conducerea acestei formaţiuni. Un protestatar #insist s-a urcat într-un copac, susţinând că în acest fel doreşte să-şi exprime punctul de vedere şi să evite să fie dus la Poliţie. Reprezentanţii Jandarmeriei le-au cerut să plece, deoarece nu aveau autorizaţie în acest sens.

De asemenea, mai mulţi reprezentanţi ai Federaţiei Naţionale al Revoluţionarilor au arătat că deţin autorizaţie pentru a protesta pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 4 ianuarie, şi că în aceste condiţii alţi manifestanţi nu pot să participe la acţiuni de protest în această zonă.

În aceste condiţii, o parte din cei care manifestau împotriva PSD au fost de acord să plece.

Pe de altă parte, jurnalistul Mălin Bot a refuzat să părăsească zona și a avut o altercație cu jandarmii. În momentul în care jandarmii l-au luat pentru a-l duce la Poliţie, Bot s-a prins de un indicator de circulaţie, scoţându-l parţial din pământ.

În cele din urmă, jandarmii au reușit să-l urce în dubă.

To Top