Actualitate

Marian Oprișan și Codrin Ștefănescu candidează la șefia PSD

Congresul PSD din luna martie se anunță unul extrem de învolburat, pentru că doi dintre greii PSD care au avut conflicte recente cu Liviu Dragnea, Marian Oprișan și Codrin Ștefănescu, și-au anunțat candidaturile la funcții de conducere în PSD, la acest Congres.

„Nu am candidat în anul 2015 pentru că aveam un dosar și dosarul meu nu este dosarul partidului. De data pentru că am demonstrat întregii națiuni că sunt nevinovat, vă spun cât se poate de clar că voi candida pentru o funcție de conducere în interiorul partidului”, a declarat Marian Oprișan.

La rândul său, Codrin Ștefănescu susține că va candida la Congresul din martie. ”Știți foarte bine că voi candida pentru orice funcție de conducere în interiorul PSD.  Eu am fost dintre cei care au susținut ideea de Congres cu alegeri. Cu siguranță că voi candida”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Liderul CJ Vrancea, Marian Oprişan şi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, au intrat in vizorul lui Dragnea, care ar intenţiona să-i pună în discuţie pentru poziţiile lor.

Codrin Ştefănescu l-a ameninţat pe Dragnea în cadrul şedinţei CExN în cadrul căreia s-a decis ca portofoliul de la Educaţiei să nu meargă la Ecaterina Andronescu, ci la Valentin Popa, un necunoscut în PSD.

Cât despre Oprişan, considerat intangibil de către mulţi pesedisti, Dragnea ar vrea să îi plătească pentru susţinerea lui Tudose.

To Top