Actualitate

Marius Pieleanu: „Premierul Tudose îl are aliat pe președintele Iohannis”

Controversatul sociolog Marius Pieleanu afirmă că adevărata luptă nu este între Cotroceni și Palatul Victoria, ci în PSD, generată tocmai de alianța dintre premierul Mihai Tudose și președintele Klaus Iohannis.

”Nu vorbim de o luptă între Cotroceni și PSD, ci de o luptă în PSD, între aripa consacrată, dominantă încă, a președintelui PSD, Liviu Dragnea,  și aripa tânără, cu vechi relații în afara partidului, reprezentată de dl Tudose”, a declarat Marius Pieleanu, la Antena 3.

”Vorbim de Marcel Ciolacu, o parte importantă din cei care sunt acum în Guvern. Sunt lucruri importante care nu se văd. De exemplu, secretarul general numește și demite”, a răspuns sociologul la intrebarea „Cine face parte din aripa tânără a PSD?’

”În lupta sa împotriva președintelui Liviu Dragnea, premierul Tudose îl are aliat pe președintele Iohannis. Asta s-ar putea să-i fie fatal în interiorul PSD. Îl ajută foarte mult în relațiile exterioare, de la Bruxelles și de la Washington, dar sigur nu-l ajută în ceea ce înseamnă activul de partid și electoratul PSD-ului, care nu agrează astfel de tipuri de relații”, a conchis Marius Pieleanu.

To Top