Actualitate

Mircea Badea face un anunț EXPLOZIV: „Îmi ajunge! Nu se poate să fii 14 ani în război”

Mircea Badea se află la un punct de cotitură, după 14 ani petrecuți la pupitrul emisiunii „În Gura Presei”. Dezvăluirile făcute în spațiul public despre DNA îl fac să se gândească la viitorul carierei sale. Badea e supărat pentru că deși are foarte mulți telespectori, mulți dintre ei nu fac decât să se uite la TV și nu ies în stradă pentru a-și apăra drepturile și libertățile.

Decepționat de lipsa de reacție a oamenilor, Mircea Badea a spus că „vom vedea ce va urma după cei 14 ani de emisiune la măsuța de la Antena 3”.

„Sunt într-un punct foarte periculos. Este ca un fel de despărțire între noi, din multe puncte de vedere. N-aș mai vrea ca cineva, după această emisiune, să se mai aștepte că se va întâmpla în această emisiune ce s-a întâmplat până acum. Facem 14 ani. Nu se poate să fii 14 ani în război. Niciun război nu durează 14 ani. De 14 ani, de la această măsuță, sunt în război. Îmi ajunge! Suficient. Din anumite puncte de vedere, putem considera o cotitură cu privire la această emisiune. Mi se pare cinstit să vă spun. Vă mulțumesc mult pentru cei 14 ani. Vom vedea ce va urma. Nu cred că va urma ce ați văzut deja. Nu mai are niciun rost”, a declarat, joi seara, Mircea Badea la Antena 3.

To Top