Actualitate

Nicușor Dan și Clotilde Armand, „scuipați” din USR Bucureşti

Nicușor Dan și Clotilde Armand au devenit deja trecut în Uniunea Salvaţi România, după ce în filiala Bucureşti s-au organizat alegeri. Pentru cele 12 locuri din Biroul Municipal au candidat 44 de membri USR. Roxana Wring a fost aleasă preşedintă a filialei USR Bucureşti cu 59 de voturi din cele 97 valabil exprimate.

Noii vicepreședinți ai filialei USR Bucureşti sunt Florin Cobzac, Andreea Vasilescu, Vlad Gheorghe și Marian Bumbar. Din noua echipă a biroului municipal mai fac parte Mihai Daneş, Cristi Ghica, Adrian Alexandru, Ştefania Petre, Ana Maria Ciceală, Cristian Roşu, Marius Gheorghe și Andrei Bogdan. Au fost aleși și noii membri ai comisiei de arbitraj (Mihai Badea, George Olteanu, Mihnea Bărbulescu, Şerban Anghel, Mugurel Frumuşelu) și cei ai comisiei de cenzori (Elena Radu, Bogdan Ghica, Adriana Milcov).

Alături de Wring pentru postul de președinte al filialei USR Bucureşti au mai candidat Dumitru Dobrev, Marie-Louise Sebe și Alexandru Cristian Surcel.

”USR trebuie să fie vârful de lance al luptei anti-PSD, este de datoria noastră să luptăm pentru salvarea Bucureștiului. Suntem singurul partid care o poate face. Vom construi o organizație puternică, creând coeziune internă și insistând pe reguli și proceduri clare și vom elabora un program politic, USR București 2020, credibil, cu obiective specifice, măsurabile, accesibile, relevante și încadrate în timp”, a declarat Roxana Wring.

To Top