Actualitate

O prietenă a Alinei Bica, dezvăluiri senzaţionale: cu ce se ocupă fosta şefă DIICOT în Costa Rica!

Prezentă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fostul ministru democrat-liberal al Dezvoltării, Elena Udrea, a fost întrebată în această dimineaţă de jurnalişti şi despre plecarea Alinei Bica în Costa Rica. Blonda lui Băsescu a spus că a aflat de “vacanţa” prelungită a fostei şefe DIICOT din presă şi că ultima discuţie pe care a avut-o cu aceasta a fost la începutul lunii ianuarie, de ziua acesteia.

„Am văzut dintr-un comunicat că este în afara ţării şi că are o problemă de sănătate. Nu m-a anunţat pentru că nici nu era cazul.”, a spus Elena Udrea jurnaliştilor. Ea a spus că a vorbit cu Bica „de ziua dânsei, prin mesaje”.

Întrebată dacă buna sa amica Alina Bica i-a mărturisit că ar vrea să se întoarcă în ţară, Udrea a spus: „Nu, pur şi simplu i-am urat la mulţi ani, mi-a mulţumit şi asta a fost tot”

Udrea a dezvăluit că Alina Bica s-a înscris în Baroul de avocaţi din Spania: „”Ştiu ca este avocat în baroul spaniol de anul trecut, pentru că aici i-au interzis să profeseze. Se înscrisese în baroul spaniol şi era avocat care putea să profeseze în toată UniuneaEuropeană”, a completat Udrea.

 

.

To Top