Actualitate

O scrisoarea a lui Tupac către Madonna dezvăluie motivul despărțirii celor doi: culoarea pielii

Justiţia americană a respins cererea Madonnei de a retrage de la o licitaţie o scrisoare care i-a fost trimisă în 1995 de rapperul Tupac Shakur, în care acesta vorbea despre despărţirea lor.

În scrisoarea din 15 ianuarie 1995, redactată de Tupac din închisoare, acesta îi mărturiseşte Madonnei – cu care a avut o relaţie rămasă mult timp secretă – că a părăsit-o în principal pentru că era albă.

“Pentru tine faptul că eşti văzută cu un negru nu îţi afectează cariera, eventual te face să pari mai deschisă şi pasionantă. Pentru mine însă (…) simt că aş dezamăgi jumătate dintre oamenii care m-au ajutat să devin persoana care credeam că sunt”, îi scrie rapperul.

Scrisoarea a fost pusă în vânzare de casa de licitaţii Gotta Have Rock and Roll, de către Darlene Lutz, o fostă prietenă a Madonnei, care ar fi recuperat-o în timpul unei mutări a cântăreţei, fără ştirea acesteia. Judecătorul Gerald Lebovits de la Curtea Supremă a statului New York a respins solicitarea formulată de Madonna Ciccone, afirmând că aceasta a încheiat în 2004 cu Darlene Lutz un acord amiabil cu aceasta, care prevedea ca artista să renunţe la orice recurs pentru a-şi recupera obiectele personale.

Timp de 20 de ani, relaţia de amor dintre Madonna şi Tupac a rămas secretă, înainte ca artista să vorbească deschis despre acest subiect în 2015.

Tupac a fost ucis în 1996 la vârsta de 25 de ani, alimentând numeroase teorii ale conspiraţiei. La momentul decesului, rapperul era logodit cu creatoarea de modă americană Kidada Jones.

Tupac a fost  inclus în „Guinness Book of World Records” ca fiind rapperul cu cele mai multe vânzări de albume din lume, peste 120 de milioane, dintre care 65 de milioane doar în America.

 

 

To Top