Actualitate

Orban spune „Stop Soros” !

Guvernul de la Budapesta a adoptat proiectul unui set legislativ, numit noul proiect legile „Stop Soros”, în baza căruia aşa-zişii „promotori ai migraţiei ilegale” vor fi obligaţi să-şi pună datele la dispoziţia autorităţilor şi să plătească un impozit de 25% pe donaţiile primite din străinătate, a anunţat ministrul ungar de interne Sandor Pinter, transmite MTI.

Acesta a spus că activităţile celor care „organizează imigraţia” ar putea fi restrânse în baza noilor legi, care vizează „îndeplinirea cerinţelor” reieşite din „consultarea naţională” lansată de guvern.

Săptămâna trecută, ungurii au respins unanim aşa-numitul „plan Soros” de relocare a migranţilor în UE pe baza unui sistem de cote obligatorii, citând rezultatele finale ale sondajului „Consultare Naţională” – cel mai de succes sondaj la nivel naţional efectuat până acum de guvernul lui Viktor Orban.

George Soros, care finanţează ONG-uri pentru apărarea drepturilor omului în întreaga lume, a devenit unul dintre principalii inamici ai lui Viktor Orban, care a atacat diverse ONG-uri pentru că intervin în politica internă a Ungariei în profitul omului de afaceri.

Reamintim ca Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, declarat că ”reţeaua Soros” are scopul de a destabiliza Guvernele care iau atitudine împotriva refugiaţilor musulmani. Orbán a mai precizat că George Soroş face presiuni asupra Consiliului European pentru ca premierii din cadrul UE să consolideze decizia Legislativului european de ”colonizare”.

To Top