Actualitate

PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN (PER) pichetează din nou sediul central al PSD

Mâine ecologiștii cer pentru a doua oară, într-o singură lună, demisia miniștrilor Doina Pană și Grațiela Gavrilescu

Partidul Ecologist Român organizează maine, 13 iulie 2017, între orele 10.00 – 12.00, pichetarea sediului central al PSD din șos. Kiseleff nr. 10.

Acțiunea de protest organizată de Partidul Ecologist Român are ca scop demisia doamnelor Doina Pană și Grațiela Gavrilescu din funcțiile publice pe care le dețin.

PER cere imperativ conducerii alianței PSD-ALDE și Primului-Ministru Mihai Tudose ca, în cazul în care Doina Pană și Grațiela Gavrilescu nu vor avea decența de a demisiona, să numească la conducerea Ministerului Mediului și a Ministerului Apelor și Pădurilor persoane competente, nu personaje care se fac vinovate de situația actuală, dezastruoasă, în care se găsește mediul înconjurător din România.

De-alungul anilor PER a cerut guvernelor care s-au succedat la Palatul Victoria, inclusiv PSD și ALDE, să întreprindă toate demersurile necesare adoptării legislației care instituie măsuri temporare de monitorizare a exporturilor şi a livrărilor intra-comunitare de material lemnos, ori suspendarea exportului de buștean pentru o perioada de 20 ani, însa niciun guvernant nu a dorit să ne audă și să acționeze în beneficiul României.

Care să fie oare motivul pentru care vocea ecologiștilor nu s-a dorit a fi niciodată auzită de către marile partide, ori de către actualele personaje aflate în fruntea Ministerului Mediului și a Ministerului Apelor și Pădurilor ? În niciun caz dezvoltarea țării și conservarea resurselor naționale, ci promovarea unor interese meschine, personale sau de grup, străine României.

Biroul de Presă al PER

To Top