Actualitate

Ponta: „Dragnea ne-a dus cu preşul. Eu nu îl mai cred”

Război total între Liviu Dragnea şi Victor Ponta la România TV, joi seeara, în emisiunea lui Victor Ciutacu. Dat afară din PSD după episodul Grindeanu, Ponta l-a atacat pe Dragnea, recent plecat în Israel : „Mai am funcții parlamentare până mă schimbă Dragnea. Sunt deputat independent de Gorj. Dragnea se luptă de dimineaţă până seara cu sistemul. PSD luptă acum după ce a scăpat de Grindeanu şi de Ponta ? Eu de aceea am plecat: ca să vină Dragnea care e bun”.

Ponta s-a referit si la Guvern şi a tras un semnal de alarmă: „Aştept rectificarea bugetară şi sper să fie bani. Programul minunat cu start-up nation nu are bani pentru el. Asta e important, nu ce dosar mi se deschide sau mi se închide mie”.

Referindu-se la relatia sa cu Dragnea, fostul premier a declarat sec : „Dragnea ne-a dus cu preşul. Dumneavoastră îl mai iubiţi, eu nu îl mai cred. Şi la mine a fost iubire, dar mi-a trecut. Aveţi colegi care încă îl iubesc”.

Referindu-se la relaţia lui Dragnea cu Brazilia, Ponta a lăsat să se înţeleagă că nu are legătură cu acest subiect: „Nu sunt întâmplătoare poveştile ieşite cu Dragnea. Ani de zile a fost în Brazilia şi nu a scris nimeni de el. Asta vine odată cu puterea absolută pe care o are. La câţi duşmani are domnul Dragnea, nu ştiu cine apasă. Eu nu am apăsat niciun buton. Nu am găsit niciunul atât de prost încât să zică cum că am plătit eu bani grei să iasă la iveală chestii cu Dragnea”.

To Top