Actualitate

Ponta e „consecvent și serios”: „Dragnea cumpără sau intimidează oameni”

Prezent în plenul Parlamentului pentru a vota numirea lui Sorin Grindeanu la ANCOM, fostul premier Victor Ponta, l-a atacat din nou pe fostul său coleg Liviu Dragnea, spunând că liderul PSD “cumpără oameni”. Cu toate acestea, Ponta a ezitat să răspundă dacă Dragnea l-a cumpărat şi pe Grindeanu cu postul de la ANCOM.

”Astăzi, am venit să fiu consecvent, să fiu serios. Îl votez pe Sorin Grindeanu pentru funcția de la ANCOM, l-am votat și pentru funcția de prim-ministru, am votat și împotriva moțiunii de cenzură. Sigur, îmi e greu să mă uit în ochii colegilor mei de la PSD, care acum trei luni au votat să-l dea jos pentru că e securist, că e cârpă, că trădător, cum zicea domnul Dragnea. Acum, după trei luni, au descoperit că nu mai este nici securist, nici trădător, nici nimic și e bun de președinte la ANCOM. Chiar e bun de președinte la ANCOM și eu îl votez cu convingere, dar totuși nu se poate să ne batem joc de oameni în felul ăsta și nu se poate ca după ce acum trei luni spuneai altceva. Să-l văd și eu pe domnul Dragnea cum votează, după ce acum trei luni, tot aici în sală spunea că Grindeanu e securist, trădător”, a declarat Ponta în faţa jurnaliştilor.

Totodată el nu a pierdut ocazia de a-l ataca frontal pe Liviu Dragnea: “Domnul Dragnea de mult nu mai convinge pe nimeni. Domnul Dragnea cumpără oameni sau intimidează oameni. Eu sunt foarte liniștit de faptul că nici nu m-a cumpărat, nici nu m-a intimidat”, a clamat fostul premier.

Chestionat de jurnaliști dacă are impresia că şi Sorin Grindeanu a fost cumpărat de Dragnea, fostul pesedist a evitat un răspuns: “Aveți voi ce aveți cu domnul Grindeanu. Eu îl votez”.

To Top