Actualitate

Ponta îl acuză pe Dragnea de acapararea unor proprietăţi ale statului român

Victor Ponta îl acuză din nou de minciună şi de alte fapte cu caracter penal pe liderul PSD Liviu Dragnea. Intr-o postare pe Facebook, Ponta afirmă că dosarul „Belina” a ajuns în Parlament pentru avizul de urmărire penală a Rovanei Plumb şi arată clar că el nu a făcut niciun denunţ.

„Acum Dosarul <<Belina>> este la Parlament si lucrurile sunt definitv lamurite – NU EXISTA DENUNTURI IN DOSAR – si eu si Cazanciuc si ceilalti am fost chemati si audiati in calitate de martor deoarece am semnat respectivele hotarari de guvern.

Dragnea a mintit din nou – no news!

O intrebare de bun simt pentru toti cei care anul trecut au votat ca si mine pentru PSD – la ce a folosit acea minciuna ordinara propagata de Liviu Dragnea si oamenii lui din presa conform careia as fi facut eu denunt?!? In niciun caz PSD!

In stilul clasic <<Pablo Escobar>> Liviu Dragnea nu s-a obosit sa spuna daca a luat pentru el si Teldrum respectivul Lac – ci doar sa afle daca au fost denuntatori sau spioni! Hai mai Liviu – Lacul Belina l-a luat Soros ca sa creasca ROBOR-ul in el / tu doar pescuiai acolo!”, scrie Ponta pe Facebook.

Fostul premier nu se opreşte însă aici, ci aruncă sub forma unui „P.S.” o acuză extrem de gravă la adresa lui Dragnea: „Cred ca acum Lacul Belina poate fi returnat de Teldrum catre Guvern / Liviu Dragnea a avut grija sa ia in folosinta personala si exclusiva Vila de la Neptun a Prim Ministrului, Vila de la Scrovistea a Presedintiei si Complexul Uzlina din Delta Dunarii al RAPPS – deci poate sa ii lase din nou pe amarastenii din Teleorman sa prinda si ei un peste la Belina”, a completat Victor Ponta pe pagina sa de socializare.

To Top