Actualitate

„Portocală” l-a ȋncăierat pe Ciutacu cu Gâdea

Dezvăluirile fostului deputat, Vlad Cosma, despre procurorul Mircea Negulescu zis „Portocală” şi înregistrările prezentate de acesta la Antena 3 nu doar că au zguduit DNA, dar au ȋncăierat doi jurnalişti cunoscuţi.

Afirmaţia lui Mihai Gâdea că Antena 3 l-a făcut celebru pe Mircea „Portocală” Negulescu l-a scos din sărite pe Victor Ciutacu de la România TV.

Acesta spune că, de fapt, el l-a făcut celebru pe Portocală.

„Calculul si ratiunea ma indeamna sa ma intorc cu spatele si sa ma fac ca n-am auzit. Caracterul – dificil, recunosc – ma impinge sa refuz a fi ipocrit. Asa ca aleg varianta B. Mihai Gadea, stii bine ca am toata aprecierea pentru rezistenta voastra si pentru consecventa. La multe dintre reusitele si momentele voastre de glorie am fost si eu parte. Pana cand am plecat. Dar, cu toata prietenia pe care stii ca v-o port si cu toata deschiderea pentru a continua sa fim oameni unii cu ceilalti, la capitolul Portocala, despre care tocmai am auzit ca fara Antena 3 nu ar fi devenit cunoscut, am vreun an juma’ inaintea voastra. Inclusiv perioada in care voi preluati live transmisia mea, cum fac si eu acum in sens invers”, a scris Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

To Top