Actualitate

PR-ul SRI și al Laurei Codruța Kovesi, legături „periculoase cu Președinţia

O fotografie în care apare Mihaela Nicola, PR-ul SRI-ului, a ieșit acum la suprafață. Coincidența bizară este dată de faptul că Traian Băsescu a afirmat în 4 septembrie 2016 că Nicola se ocupa, de fapt, și cu PR-ul Laurei Codruța Kovesi, dar ar fi fost și șefa „acoperiților” din presă. 

O nouă fotografie a ieșit la suprafață după foarte mult timp, lucru care poate însemna că vom asista la noi dezvăluiri cutremurătoare despre interesele ascunse ale celor ce ne conduc. În poză apare Valeriu Turcan, Mihaela Nicola, care reprezenta PR-ul SRI-ului, dar și Delia Dinu, consilier prezidențial din 2016, “șefa de protocol” a Presedenției.

Delia Dinu, persoană importantă din zona presedenției aflată în proximitatea PR-istei SRI, adică Mihaela Nicola, reprezentanta firmei The Group ce a făcut rebranduirea Serviciului Român de Informaţii, are un salariu destul de impresionant după cum se poate constata din declarația de avere, adică peste 10.000 lei/lună.

”Indirect Serviciul prin interpusi coaguleaza interese, desigur informative, in zona “oamenilor presedintelui”, scrie Flux24.

Scandalul implicării firmei The Group, a fiicei unui securist, în procesul de rebranduire al SRI a scos la iveală coincidențe bizare care pot însemna dezvăluiri explozive: genți de bani în pădurea Băneasa la sediul SRI, rebranduirea principalului serviciu de informații românesc, firma fiicei unui securist și cel mai mare contract de rebranduire din industria românească.

De la stanga spre dreapta: Valeriu Turcan (stanga), Mihaela Nicola (a treia) si Delia Dinu (dreapta)

To Top