Actualitate

Primăria Ploieşti îl forţează pe Doroftei să emigreze în Canada

Dezamăgit de faptul că pub-ul pe care îl deţine va fi evacuat, Leonard Doroftei vrea să plece definitiv la Montreal. Decizia survine după ce, săptămâna trecută “Moşul” a primit înştiinţare că va fi evacuat la finalul lunii august din spaţiul primit de la Primăria Ploieşti în urmă cu 11 ani, când a fost numit şi cetăţean de onoare al oraşului.

Motivul evacuării l-ar constitui faptul că blocul în care se află localul prezintă un risc seismic ridicat. Interesant e că Doroftei susţine faptul că doar el ar fi primit această înştiinţare, nu şi restul locatarilor din imobil. Fostul mare boxer spune a investit 200.000 de euro în afacere, astfel că decizia privind evacuarea îl va ruina.

“Dacă eram prin vreun partiduleț mai păţeam aşa? Ăsta e prețul că nu m-am băgat cu nimeni! Întrebare pentru Consiliul Local: dacă tot mă dai pe mine afară, ai vreun proiect de reabilitare, ai ceva? N-au nimic!”, spune Doroftei.

“M-am întors acasă, n-am cerut nimic pe degeaba, am băgat banii mei munciți, banii scoși cu sângele meu, într-un loc care era mort și pe care l-am readus la viață! M-am întors pentru oameni, pentru ploieștenii mei, cu bune, cu rele, pentru voi toți! Dar, de vineri, mă simt fără mâini și fără picioare! Am decis: în octombrie, după ce rezolv aici cu toate datoriile, revin în Canada! Toată familia are cetățenia, asta e! O iau de la capăt la Montreal. Ploieștenii au fost prea mult, prea frumos și prea bine reprezentați de mine și cred că s-au saturat. Și clienții mei erau foarte mulți străini, cu ei trăiam. Ai mei s-au plictisit de mine!”, a declarat cu lacrimi în ochi “Moşul”,

To Top