Actualitate

Rareș Bogdan l-a făcut praf pe liderul UDMR: „Domnule Hunor, aveţi o minte de bibilică”

Jurnalistul Rareș Bogdan i-a răspuns tranşant lui Kelemen Hunor în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere”, ca urmare a atacurilor pe care liderul UDMR le-a făcut în ultima vreme împotriva Realitatea TV şi a românilor.

„Domnul Hunor nu se opreşte şi continuă cu aberaţiile, cu plângerile, continuă să considere <<Jocuri de Putere>> cea mai periculoasă emisiune din România (…) De ce? Pentru că ne permitem să vorbim de Centenar? De asta suntem oameni răi? (…) Nu mă voi opri”, a spus jurnalistul în emisiunea pe care o moderează.

„Voi veni mâine seară şi vă voi aduce dovezi ale plângerilor pe care le face, de trei săptămâni, Kelemen Hunor, cel care nu pare împăcat după ce ne-a atacat. Aţi văzut că am tăcut, într-o conferinţă de presă. Au vorbit direct despre persoana mea, invitaţii mei şi despre emisiunile care sunt adevărate revolte istorice, au spus. Nu, domnule Hunor, sunt lecţii de istorie pentru dumneavoastră, care aveţi o minte de bibilică, şi care nu înţelegeţi că dacă trăiţi aici şi scrieţi foarte bine, aş vrea şi eu să vad dacă aveţi nişte traduceri, că nu ştiu maghiară, v-aş citi poeziile cu drag, chiar vi le-aş citi pe post, n-aş avea nicio problemă”, a mai spus Rareş Bogdan.

To Top