Actualitate

Ronaldo pleacă de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Real Madrid în sezonul viitor, iar conducerea clubului spaniol de fotbal cunoaște deja intenția atacantului portughez.

În urmă cu câteva zile, după meciul cu Tottenham Hotspur din Liga Campionilor, portughezul a confirmat că nu dorește prelungirea contractului cu Real Madrid. „Sunt mulțumit, nu doresc să-mi prelungesc contractul”, a spus Ronaldo, chestionat pe această temă de ziariști.

Conform cotidianului sportiv AS, care citează postul de televiziune Mega TV, Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Real Madrid pe 30 iunie, comunicându-i președintelui clubului madrilen, Florentino Perez să-i faciliteze plecarea, însă conducătorul lui Real nu are nicio intenție să renunțe la vedeta sa.

Ronaldo a primit recent o ofertă de prelungire a contractului cu Real, însă a refuzat-o considerând că nu este suficient de apreciat de către club și fani. El a considerat ca fiind o lipsă de respect faptul că Real Madrid a încercat să-l transfere pe francezul Kylian Mbappe, dar și alți jucători de talie mondială.

To Top