Actualitate

Şi „roboţii” i-au spus STOP! De ce a fost scos Iohannis din emisia LIVE a Europa FM

Discursul preşedintelui Klaus Iohannis de numire în funcţia de prim-ministru a Vioricăi Dăncilă a fost difuzat, live, inclusiv la postul de radio Europa FM, dar ascultătorii postului nu au mai prins finalul acestui discurs, pentru că … pauzele lungi în vorbirea preşedintelui au declanşat sistemul de siguranţă al postului. S-a întrerupt, practic, emisia live şi a intrat automat, din regie, un frumos cântec de dragoste: „Sam Brown – STOP!”.

Conferinţa de presă a preşedintelui României, difuzată live la postul de radio Europa FM, în timpul emisiunii „Drum cu prioritate” realizată de jurnaliştii Teodor Tiţă, Filip Standavid şi Radu Constantinescu, s-a putut auzi doar 4 minute şi 20 de secunde, şi când se afla aproape de finalul discursului, cel mai important moment, a spus „Până acum, prea puţin s-a realizat. Acum PSD trebuie să dovedească că ce a promis face”, după care a urmat o pauză mai lungă, probabil una de efect pregătită de Klaus Iohannis.

Doar că n-a fost să fie, iar sistemul de siguranţă al postului de radio Europa FM a apreciat că s-a terminat live-ul, l-a scos pe preşedinte din live, şi a pornit melodia „Stop!”, interpretată de Sam Brown.

Momentul a fost explicat, pe pagina sa de Facebook, de Teodor Tita, unul dintre realizatorii acestei emisiuni:

ultima cu klaus. 

decidem ieri sa il dam live la radio pe presedinte.
la 17.30, presedintele urma sa anunte daca o accepta pe viorica dancila drept premier. ne asteptam la un anunt scurt si ne pregatisem pentru oricare dintre variante. o respinge, amana sau o accepta.
a acceptat-o.
mesajul a fost intr-adevar scurt. presedintele vorbeste rar, masurat, cu pauze mari, narcoleptice.
pe deasupra, ieri a fost placid.
fatalist.
deprimant.
dar a vorbit.
paranteza: orice radio are un sistem de backup care intra in functiune daca emisia normala se intrerupe. usually, astea sunt setate sa intervina pe orice blank depaseste cateva secunde. 3 in cazul europa fm. sfarsit de paranteza.
ieri, pe finalul discursului lui iohannis, pe o pauza din aceea de efect narcoleptic, pe sistemul lui europa fm l-au lasat nervii.
atat de rau incat ne-a scos din emisie cu tot presedinte si a pus muzica
piesa de mai jos (căutați versurile)
s-or fi suparat oamenii aia de si-au luat like-urile de pe pagina presedintelui, dar stirea reala e ca presedintele romaniei a inceput sa supere si robotii. prietenii lui robotii”.
To Top